//Offertes met rooie oortjes
Offertes met rooie oortjes2018-10-02T11:29:01+00:00

Offertes met rooie oortjes

laat je opdrachtgever kennismaken met zijn ideale reisgenoot

Verwoord jouw voorstel zo dat je opdrachtgever er enthousiast van wordt

Vind je het fijn als een potentiële klant om een offerte vraagt, maar vind je het lastig om die dan echt op papier te zetten?

Wil je je aanbod zo aantrekkelijk mogelijk maken, maar weet je niet precies hoe?

Snap je soms niet waarom je een ‘nee’ krijgt op een offerte?

Denk je dat je offerte vooral om je prijs draait?

Wil je weten hoe je jouw offertes een stuk aantrekkelijker kunt maken, zodat je opdrachtgever kiest voor jouw kwaliteiten?

 

Een offerte is bedoeld om een ‘ja, graag!’ uit te lokken, dus daar maak je een boeiend en enthousiasmerend verhaal van. Lijkt logisch, hè?
Jammer genoeg zijn veel offertes in de praktijk saaie opsommingen van activiteiten en prijzen. De mogelijke klant kan hooguit enthousiast worden als de prijs lager uitvalt dan bij je concurrent. En dat is nou juist níet wat je wilt, inleveren op je prijs.

Het kan veel handiger.

Aantrekkelijke offertes scoren. En ze blijven langer bewaard dan visitekaartjes, brochures of een relatiegeschenk. Het is dus dubbel de moeite waard om te zorgen dat je iets goeds op papier zet.

Offertes met rooie oortjes leert je de principes van storytelling. Gebruik ze om offertes te schrijven die je lezer in één ruk uitleest. Niet alleen correct en compleet, maar ook nog overtuigend. Zó dat je potentiële opdrachtgever echt voor jou en je bedrijf kiest, en niet alleen voor de prijs.

 

Leer in een veilige groep

Offertes liggen toch wat gevoelig. Je laat ze niet zo snel aan een ander zien.

Daarom beloof ik je geheimhouding van alles wat je niet aan anderen wilt laten zien. En ik nodig je uit om al het andere wél te laten zien aan de andere deelnemers. Want je kunt enorm veel van elkaar leren.

We komen drie keer bij elkaar in een kleine groep van maximaal 8 deelnemers. In die trainingsbijeenkomsten duiken we in de thema’s:

  1. laat je kennen – wat onderscheidt jou en je bedrijf, en hoe verwoord je dat effectief?
  2. vertel het verhaal – je klant als hoofdpersoon, en meer lessen uit storytelling
    Je krijgt ook het stramien voor je offerte: wat vertel je waar?
  3. de puntjes op de i – de perfecte afwerking (bijlagen, beeldmateriaal, per post of per mail?) voor een onderscheidend resultaat

Tussen de sessies door schrijf je steeds (delen van) offertes. Je krijgt feedback van mij en van mededeelnemers, zodat je alle aspecten van je offerte voortdurend aanscherpt.

 

Verder krijg je:

  • online leeromgeving met alle theorie, tips en opdrachten
  • onderlinge feedback
  • feedback van mij op jouw offertes of deelteksten
  • 1 uur individuele coaching
  • mijn persoonlijke catering – of het nou om een zelfgebakken appeltaart gaat of om een hele lunch, ik zorg dat een trainingsbijeenkomst ook lekker is 😉

 

Wat kost dat? 

Voor €335,00  (exclusief BTW) leer je offertes schrijven die eruit springen. Offertes waar je opdrachtgever echt enthousiast van wordt.  Leer de principes van storytelling en zet ze in om offertes te schrijven die je lezer in één ruk uitleest.

 

Waar en wanneer?

Binnenkort start een nieuwe groep Offertes met rooie oortjes. De datum is half oktober bekend.

Waar? Daar zijn nog twee alternatieven voor: in Leiderdorp of in Gouderak.

 

Ja, ik doe mee aan Offertes met rooie oortjes!

Ja, ik wil graag meer weten